Zie foto's (8)

Centre Nautique de Pléneuf-Val-André

Zeilen en watersporten in de baai van Saint-Brieuc
Catamaran, Strandzeilen, zeilbootje, Zeekajakken, Windsurfen, Zeilen in Pléneuf-Val-André
  • Ontdek zeilen en watersporten op locaties die zijn aangepast aan je leeftijd en niveau. Privélessen, cursussen, trainingen en schoolreisjes, het centrum verwelkomt je het hele jaar door.

  • In Pléneuf-Val-André kun je het hele jaar door oefenen! Het watersportcentrum, erkend als Franse zeil- en strandzeilschool, biedt privélessen en groepsactiviteiten. Of je nu een beginner bent of een ervaren zeiler, een kind, tiener of volwassene, je bent meer dan welkom! Wat staat er op het programma? Windfoilen, windsurfen, catamaranzeilen, dinghyzeilen en waterwandelen, allemaal in 4 watersportcentra, waaronder een speciaal gedeelte voor de allerkleinsten. Het team biedt ook cursussen...
    In Pléneuf-Val-André kun je het hele jaar door oefenen! Het watersportcentrum, erkend als Franse zeil- en strandzeilschool, biedt privélessen en groepsactiviteiten. Of je nu een beginner bent of een ervaren zeiler, een kind, tiener of volwassene, je bent meer dan welkom! Wat staat er op het programma? Windfoilen, windsurfen, catamaranzeilen, dinghyzeilen en waterwandelen, allemaal in 4 watersportcentra, waaronder een speciaal gedeelte voor de allerkleinsten. Het team biedt ook cursussen tijdens de schoolvakanties en opleidingen om het kustbrevet te halen, FF zeilassistent-instructeur en CQP IV-instructeur te worden. Als lid van de groep "classe de mer en Bretagne" biedt het zeilcentrum ook accommodatie voor vakantiekampen en schoolreisjes. Milieu- en zeebewustzijn gegarandeerd!
Tarieven
Betalingsmethoden
  • Betaalkaarten
  • Bank- en postcheques
  • Reischeques
  • Cash
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten