Zie foto's (5)

Domaine le Mezo

Een uitzonderlijke groene locatie
Hotel - restaurant in Ploeren
  • In Ploeren is het Domaine de Mezo een oase van groen en rust, waar je kunt ontspannen in de schaduw van een kasteel dat subliem is gerestaureerd met respect voor het milieu.

  • Als je op zoek bent naar een uitzonderlijk adres voor een wellnessweekend of een vakantie in de Golf van Morbihan, zul je zeker in de ban raken van dit prachtige landgoed. Het kasteel uit de 18e eeuw, de serre, de stallen die zijn omgebouwd tot landhuizen, het overdekte zwembad, alles is gerenoveerd onder leiding van Marie en Sébastien, de eigenaars van het landgoed, in een geest waarin architecturaal erfgoed, duurzaam toerisme (Ecolabel-certificering in uitvoering) en gezelligheid hand in...
    Als je op zoek bent naar een uitzonderlijk adres voor een wellnessweekend of een vakantie in de Golf van Morbihan, zul je zeker in de ban raken van dit prachtige landgoed. Het kasteel uit de 18e eeuw, de serre, de stallen die zijn omgebouwd tot landhuizen, het overdekte zwembad, alles is gerenoveerd onder leiding van Marie en Sébastien, de eigenaars van het landgoed, in een geest waarin architecturaal erfgoed, duurzaam toerisme (Ecolabel-certificering in uitvoering) en gezelligheid hand in hand gaan. Dit hybride adres, gelegen in 25 hectare park, is een toevluchtsoord waar je nieuwe energie kunt opdoen en jezelf kunt verwennen. Of je nu op zoek bent naar een kamer of suite in het kasteel, een cottage of een lodge, er is keuze genoeg. Geniet van een gastronomische thee of gastronomische maaltijd, na een wandeling door Vannes of een boottocht naar Ile aux Moines. Er is genoeg te doen ter plaatse: wandelen, tennis, badminton, fitness, yoga... Als je wilt ontspannen, vergeet dan niet een massage of kookworkshop te boeken.
  • Gesproken talen
    • Frans
Openings
Openingstijden
  • Heel het jaar 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten