Level 3

Plezier onder de neonlichten
Minigolf in Vern-sur-Seiche
  • Net buiten Rennes biedt Level 3 het allerbeste op het gebied van indoor vrijetijdsactiviteiten om te schieten en te bruisen in een futuristische omgeving.

  • Level 3, de enige in zijn soort in Bretagne, heeft er vier op een rij van gemaakt door vier bijzonder leuke amusementsactiviteiten onder één dak samen te brengen, om uit te proberen met je familie of vrienden. Het verbijsterende lasergame neemt je mee de ruimte in op drie niveaus van een Dantesque doolhof. Met een neergestorte spaceshuttle, een radioactieve kamer, een luchtafweergeschutskoepel... De virtual reality-ruimte is niet te overtreffen. Met je helm op kun je het opnemen tegen...
    Level 3, de enige in zijn soort in Bretagne, heeft er vier op een rij van gemaakt door vier bijzonder leuke amusementsactiviteiten onder één dak samen te brengen, om uit te proberen met je familie of vrienden. Het verbijsterende lasergame neemt je mee de ruimte in op drie niveaus van een Dantesque doolhof. Met een neergestorte spaceshuttle, een radioactieve kamer, een luchtafweergeschutskoepel... De virtual reality-ruimte is niet te overtreffen. Met je helm op kun je het opnemen tegen draken, robots en zombies. Tenzij je de voorkeur geeft aan de spanning van een achtbaan of een adembenemend boogschietgevecht. De minigolfbaan is meer ontspannen en schittert met neonverlichting in een fluorescerend decor. Maar laat je niet misleiden, Level 3 stelt ook de hersenen op de proef! Gebruik je snelheid bij de Rival Quiz om je tegenstanders te verslaan in algemene kennis.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten