Zie foto's (7)

Loisirs en gare - Location de vélos

Opzadelen bij het recreatiestation Guiscriff
in Guiscriff
  • Het station van Guiscriff, dat is omgebouwd tot een café-museum, is het levendige startpunt voor een rustige wandeling door velden en bossen, gemarkeerd door de geschiedenis van de spoorwegen.

  • De groene route nr. 7 tussen Roscoff en Concarneau is ideaal voor gezinnen. Het station van Guiscriff is een uitstekend vertrekpunt. Je kunt er een elektrische fiets, mountainbike of kinderfiets met allerlei accessoires (fietstassen, aanhanger, enz.) huren. Een beveiligde weg heeft de oude rails vervangen. Er zijn twee routes beschikbaar. Richting Gourin bereik je de hoofdstad van de traditionele Bretonse crêpe, gevierd in juli. Aan de andere kant bereik je Rosporden door de bocage en het...
    De groene route nr. 7 tussen Roscoff en Concarneau is ideaal voor gezinnen. Het station van Guiscriff is een uitstekend vertrekpunt. Je kunt er een elektrische fiets, mountainbike of kinderfiets met allerlei accessoires (fietstassen, aanhanger, enz.) huren. Een beveiligde weg heeft de oude rails vervangen. Er zijn twee routes beschikbaar. Richting Gourin bereik je de hoofdstad van de traditionele Bretonse crêpe, gevierd in juli. Aan de andere kant bereik je Rosporden door de bocage en het prachtige staatsbos van Coatloch onder hoge bomen te doorkruisen. Langs de route vanaf Scaër leren informatiepanelen je hoe je het nog zichtbare spoorweglandschap kunt lezen. Onderweg zijn veel geocaches te vinden. Terug op je startpunt kun je genieten van een gastronomische pauze in het Café de la gare. Neem er de tijd voor. Er is ook een ontsnappingsspel en een klein museum gewijd aan de geschiedenis van het Bretonse spoorwegnet.
  • Gesproken talen
    • Frans
    • Engels
    • Bretons
Openings
Openingstijden
  • Heel het jaar 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten