Zie foto's (3)

The Roof Rennes - Maison de l'escalade

Klimmen en ontspannen in het centrum van Rennes
Klimmen in Rennes
  • The Roof, een vrolijke smeltkroes in het hart van de hoofdstad van Bretagne, verwelkomt je voor een klimsessie, een culturele bijeenkomst of een bezoek aan een tentoonstelling in het majestueuze decor van Hôtel Dieu.

  • Of je nu een beginner of een ervaren klimmer bent, maak gebruik van de wanden van The Roof om je bouldervaardigheden te leren of te verbeteren op veilige routes, toegankelijk vanaf drie jaar, dankzij een cursus die speciaal is ontworpen voor peuters. "Klimmen is een leuke, gezellige en complete discipline die evenwicht, kracht en een gevoel voor aanpassing vereist", legt Manuel Bouillon uit, medeoprichter van deze unieke locatie in Rennes, die naast de sportfaciliteiten een rijk cultureel...
    Of je nu een beginner of een ervaren klimmer bent, maak gebruik van de wanden van The Roof om je bouldervaardigheden te leren of te verbeteren op veilige routes, toegankelijk vanaf drie jaar, dankzij een cursus die speciaal is ontworpen voor peuters. "Klimmen is een leuke, gezellige en complete discipline die evenwicht, kracht en een gevoel voor aanpassing vereist", legt Manuel Bouillon uit, medeoprichter van deze unieke locatie in Rennes, die naast de sportfaciliteiten een rijk cultureel programma biedt. Debatten, conferenties en tentoonstellingen: het Maison de l'Escalade opent het hele jaar door zijn deuren voor artistieke en maatschappelijke uitwisselingen en biedt een echte plek om tot 23.00 uur te leven in het hart van de stad, in een levendige en ontspannen sfeer.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten